Sanyi "garázsvására"

használt outdoor cuccok, túrafelszerelések eladása, csereberéje
olcsó, alkalmi vételek; alkudni is lehet :)

Üdvözöllek, Csetneki Sándor vagyok, teljesítménytúrázó és blogger, a Kinizsi Százas blog gazdája. Van néhány eladó, elcserélendő túrafelszerelésem, ezeket tekintheted meg ezen az oldalon. Ez nem webáruház, hanem amolyan "garázsvásár", azaz saját tárgyaimat kínálom eladásra ill. cserére, melyekből 1-1 darab van, tehát nem kereskedelmi mennyiség (így adózni sem kell utána - forrás). A termékeket Budapesten lehet átvenni személyesen, érdeklődni e-mailben lehet (cssandor kukac gmail pont com).

Nézz szét és szerezd be kedvező áron a túrázásodhoz szükséges tárgyakat (ne feledd, akár alkudhatsz is, vagy cseretárgyat is felkínálhatsz). Igaz, használt eszközökről van szó, de jól bevált és nagy múlttal rendelkező tárgyak ezek, legtöbbjük például már a híres Kinizsi Százas teljesítménytúrán is járt. Sőt, néhány saját készítésű felszerelésemet is megtalálod a kínálatban. Ha vásárlási szándékod van, írj, mert könnyen lehet, hogy időközben eladom a terméket (ezt persze jelzem majd az oldalon), netán meggondolom magam :)


Suunto Vector túra óra
Túra óra a híres finn gyártótól, a Sunnto-tól. Funkciói: digitális iránytű, barométer, magasságmérő, hőmérő (és emelett óra, ébresztőóra, stopper, visszaszámláló). Ilyen órája volt Aron Ralstonnak is a 127 óra c. filmben.
Eladó vagy más túra órára cserélendő. Értéke kb. 50.000 forint.

Energizer fejlámpa
Energizer LED-es fejlámpa, fehér és vörös fénnyel. Több Kinizsi Százas túrán és más éjszakai túrákon is bevált.
Eladó vagy elcserélendő. Értéke kb. 2.000 forint.

Garmin eTrex H GPS
Régi, egyszerű de megbízható, víz- és ütésálló túra GPS. Nincs térképe és retro, szürkeárnyalatos a kijelzője, viszont eltévedés esetén a koordináták leolvashatóak a kijelzőjéről, tehát meghatározható vele az aktuális helyzet. Sebesség- és átlagsebesség mérésre is alkalmas.
Eladó vagy elcserélendő. Értéke kb. 18.000 forint.

Adidas futócipő (44 2/3-os)
Adidas futócipő. Évekkel ezelőtti, de alig használt modell (kicsinek bizonyult).
Eladó vagy elcserélendő. Értéke kb. 4.000 forint.

Övre akasztható táska (zsák) - nagy
Saját készítésű, övre fűzhető táska (zsák). Csokoládé, müzliszeletek, szendvicsek, kisebb palack víz, térkép, itiner tárolására alkalmas - így ezek kényelmesebben hozzáférhetőek, mintha a hátizsákban lennének. Több Kinizsi Százason és más hosszútávú túrán is bevált.
Eladó vagy elcserélendő. Értéke kb. 4.000 forint.

Övre akasztható táska (zsák) - kicsi
Saját készítésű, övre fűzhető táska (zsák). Csokoládé, müzliszeletek, fényképezőgép, mobiltelefon tárolására alkalmas - így ezek kényelmesebben hozzáférhetőek, mintha a hátizsákban lennének. Több Kinizsi Százason és más hosszútávú túrán is bevált.
Eladó vagy elcserélendő. Értéke kb. 3.000 forint.


Sanyi garázsvására - 2012. | cssandor [kukac] gmail [pont] com | csetneki.hu