Csetneki Sándor társasjátékok - embléma

Táblás társasjátékok, kártyajátékok, sakkvariánsok


Goals'n'money stratégiai társasjáték
Történet

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kisfiú, aki gyakran délutánokon át társasjátékokat tervezett és rajzolt. Aztán...

Aztán ez a hóbort nemrégiben újra előjött.
A flashback kezdődött egy futball-menedzser játék ötletével, aztán folytatódott a sakkvariánsokkal, egy vonatos kártyajátékkal, és még további játékokkal.

Szereted a focit, és legalább annyira a stratégiai, pénzügyi társasjátékokat? Akkor a Goals'n'money - Gól és pénz nevű játékot Neked találtam ki. Fejleszd a stadionod hogy több legyen a jegybevétel, ajánlj több pénzt a sztárjátékosokért mint a többiek, fogadj a meccsekre, vidd a csapatod edzőtáborozni, hogy jó formában legyenek játékosaid és minél több győzelmet arass, köss előnyös reklámszerződéseket, és így tovább. Gól és pénz. Játszhatjátok ketten, vagy akár hatan is.

Szeretsz sakkozni, de a hagyományos sakk kezd unalmassá válni? Vagy nem tudsz eléggé elmerülni a kaszparovi mélységekben, és úgy érzed, Te nem találnád fel úgy Magad fogságban, mint a Sakknovella hőse? Netán épp ellenkezőleg? Akárhogy is legyen, a könnyed "crazy chess variants"-ok bizonyára tetszeni fognak.

Félig foci, félig sakk. Ez a Futball-sakk. Néhány sakk-figura, egy labda, és egy különleges tábla.
Félig biliárd, félig sakk. Ez pedig a Biliárd-sakk. A fehér golyóval juttasd a sakk-figurákat a lyukakba. Hogy a sötét vagy a világos figurákat? Amelyiket előbb elteszed, mint a biliárdban, persze. És a feketét csak utoljára.

A Vasparipa vonatos kártyajáték egy pár perc alatt megtanulható, izgalmas és fordulatos kártyajáték, melyben azonban kellő odafigyeléssel a stratégák, tervező elmék is kibontakozhatnak. Játszani könnyű, de nyerni már kevésbé.

Szerezz Magadnak és szeretteidnek kellemes órákat a társasjátékokkal.

Csetneki Társasjátékok. Élményt ad.

Csetneki Társasjátékok - 2007-2008. | Csetneki Sándor
Impresszum | Oldaltérkép | Kapcsolat | Könyvjelző - felveszem kedvencek közé
hit counter